Toyota Celica GT-FOUR - 185CP * BNZ
| Author |
Message |
|
BNZ
ROAD RUNNER
|
 Toyota Celica GT-FOUR - 185CP * BNZ
The Original GT-Four - ST165 modelul cu care Toyota a intrat in lumea 4x4 a raliurilor. Masina a fost construita in rivalitate,scopul fiind de a detrona Deltele dominante in acea perioada in campionatul mondial de raliu. Nu a reusit sa detroneze (la constructori Lancia) dar i-a adus lui Carlos Seinz titlul de campion ! SpecificatiiMax power 182.4bhp @ 6000rpm Max torque 184.4ft/lb@3600rpm Kerb weight 1465kg Front - 865kg Rear - 600kg 0 - 60mph 7.7s1/4 mile 15.6s @ 88mph
_________________ Driving a race car is like sex,all men think they're good at it ! ... Jay Leno
Last edited by Caius on Wed Feb 03, 2010 1:19 pm, edited 3 times in total.
|
| Fri Oct 10, 2008 2:42 pm |
|
 |
|
Adrian
ROAD RUNNER
|
 Re: * TOYOTA CELICA GT-FOUR - 185CP * BNZ
Citez ce mi-ai scris tu cand am comandat S3-ul: BNZ wrote: Turbo.toata lumea TURBO  E bestiala ! 4x4 va face diferenta ! Ramane valabil 
_________________ Audi S3 2.0 TFSI Renault Clio 197 Opel Vectra OPC
S.C. Autosoft S.R.L. - Superchips & REVO Main Dealer http://www.superchips.ro http://www.revotechnik.ro
|
| Fri Oct 10, 2008 2:46 pm |
|
 |
|
ciumpi
1.8 16V
|
felicitari e foarte faina masina o vei folosi la curse sau o pastrezi de strada ? P.S. sunt curios ce defecte iti va gasi bunila la masina 
_________________ Viata e ca o bicicleta.....nu toti au una...
|
| Fri Oct 10, 2008 3:02 pm |
|
 |
|
Jeff
2.0 16V
|
Asta nu-i masina de sfert de mila, ci de altceva... Stie Ema ce stie 
_________________ Romanian Dragracing Forum
|
| Fri Oct 10, 2008 3:03 pm |
|
 |
|
schumi
ROAD RUNNER
|
nebunule ce masina ti-ai tras baftalo cu ea si fara incidente
_________________ Renault 5 1.8 16v Opel Astra G 1.4 16v Ex: Dacia 1300 1.3
|
| Fri Oct 10, 2008 3:05 pm |
|
 |
|
Iochim
ROAD RUNNER
|
hahaaa felicitari sa ai parte de ea 
_________________ ...::mugen無限power::...
|
| Fri Oct 10, 2008 3:07 pm |
|
 |
|
_84DMX_
ROAD RUNNER
|
Prea tare!!! sa ai parte de ea si se duca numele chiar mai departe decat al renoului! Renotu' mai este sau asta ii va lua locul ?!
_________________ R 08520
|
| Fri Oct 10, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
BNZ
ROAD RUNNER
|
Renotul ramane masina de "heavy race" Toyota va fi pt "light stuff" Imi place ca este intr-o conditie excelenta chiar si dupa toti cei 19 ani,nimic nu scartzaie (nici in interior nici in exterior) nimic nu bate,nu cloncane,turbina a fost proaspat schimbata(la 130mii) complet,nu doar melcul sau bucshele,de fostul posesor,iar in afar de rugina doar pe trapa totul e in perfect shape ! Masina are doar 160mii km,iar dupa researchul ce l-am facut,motoarele astea pana prin 200mii nu necesita mai nici o reparatie majora (in afara de mentenanta clasica) Io o privesc ca pe o icoana a anilor 90 cu istorie,pedigree...deci am sa o tratez ca atare ! Nu o sa imi bat joc de ea ca de reno' !  L.E. Un mic teaser cu caroseria modelul meu : http://www.youtube.com/watch?v=nZvOfkZN ... re=related 
_________________ Driving a race car is like sex,all men think they're good at it ! ... Jay Leno
Last edited by BNZ on Fri Oct 10, 2008 11:31 pm, edited 1 time in total.
|
| Fri Oct 10, 2008 3:50 pm |
|
 |
|
ridefree
1.8 16V
|
foarte misto chiar e cu istorie masina asta sa ai parte de ea 
_________________ don't walk, ...ride
|
| Fri Oct 10, 2008 5:20 pm |
|
 |
|
evo
1.8 16V
|
belea masina,am vazuto azi live.impecabil atat interioru cat si exterioru.sa o stapanesti sanatos 
|
| Fri Oct 10, 2008 6:29 pm |
|
 |
|
Deevylls
2.0 Turbo
|
Interesanta treaba...  Felicitationes
_________________ D.V.S. Automobile - www.dvs-automobile.ro Dealer SANDTLER - Componente/accesorii pentru competitie. - www.sandtler.de Tel: 0726176548
|
| Fri Oct 10, 2008 6:35 pm |
|
 |
|
Ova
1.8 16V
|
o fo a lu' rici?aaaa si e all-trac nu gt4,aia mai enoua e gt4 
_________________ Pc games don't affect kids;if Pac-Man affected us as kids,we'd all be running around in dark rooms, eat magic pills and listen to electronic music
|
| Fri Oct 10, 2008 6:42 pm |
|
 |
|
valerutzz
ROAD RUNNER
|
Superb utilaj vere, sa ai parte de ea ! 
_________________ RoadRunners - Never take sides against the family.
|
| Fri Oct 10, 2008 10:48 pm |
|
 |
|
BNZ
ROAD RUNNER
|
Ova wrote: o fo a lu' rici?aaaa si e all-trac nu gt4,aia mai enoua e gt4  E GtFour ! AllTrac s-au numit numa masinile facute pt america ! Toate generatiile 4x4 sunt numite GtFour(Europa,Asia) sau AllTrac(America) doar sunt diferentiate de codul caroseriei ST165 (ca a mea),ST185 (ca a lu one aia veche) si ST205 (ca a lu one aia noua)
|
| Fri Oct 10, 2008 11:21 pm |
|
 |
|
Ova
1.8 16V
|
ok boss,cum zici mataluta.Zi o fost a lui rici sau nu?
_________________ Pc games don't affect kids;if Pac-Man affected us as kids,we'd all be running around in dark rooms, eat magic pills and listen to electronic music
|
| Fri Oct 10, 2008 11:22 pm |
|
|